Nieuws

Vacature: wij zoeken een officemanager

Gezocht: aan alles denkende officemanager

Het Gieskes-Strijbis Fonds zoekt een administratieve duizendpoot met een juridische achtergrond en organisatietalent.

Wie we zijn

Het Gieskes-Strijbis Fonds is opgericht door het ruim tien jaar geleden overleden echtpaar Hennie en Diedi Gieskes-Strijbis. Het fonds steunt maatschappelijke projecten binnen vier werkterreinen: Natuur & milieu, kunst & cultuur, democratie & rechtsstaat en medisch onderzoek.

Wie we zoeken

Een ervaren officemanager, die zelfstandig en op gestructureerde wijze het kantoor kan runnen: bestuurs- en directiesecretariaat (complexer agendabeheer, notuleren team- en bestuursvergaderingen, archiefonderhoud, etc), afhandeling post, contact met leveranciers (zoals ICT, verhuurder en designbureau), websitebeheer, kantoorfinanciën en declaraties, ondersteuning bieden bij het organiseren van events en het opstellen en beheren van contracten met beneficiënten.

Wat we bieden

Een uitdagende baan als officemanager in een leuk team op een fantastische plek aan de rand van het centrum van Amsterdam, met Artis als achtertuin. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, met onder andere een opleidingsbudget en een uitstekende pensioenregeling.  Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau. De baan is in samenspraak in te vullen van parttime (min 28u) tot fulltime. Je wordt onderdeel van een klein team, dat bestaat uit drie programmamanagers, een financieel controller en een directeur.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roderic Evans-Knaup, directeur, via rek@gieskes-strijbisfonds.nl of 020 – 854 54 33. We ontvangen je CV en sollicitatiebrief graag vóór vrijdag 24 januari.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente projecten

Forum on European Culture: We The People

Stichting European Culture

Welke culturele waarden delen we in Europa? Hoe kan kunst en cultuur creatieve oplossingen bieden voor de problemen die ons…

meer

Bevolkings- onderzoek dikke darmkanker

Stichting Fundashon Prevenshon Curaçao

Dikke darmkanker is de grootste oorzaak van kankersterfte op Curaçao. Jaarlijk sterven er circa honderd mensen aan dikke darmkanker. Op…

meer

Duurzame doorbraak voedselbosbouw

Stichting Voedselbosbouw Nederland

Het project Duurzame Doorbraak Voedselbosbouw wil in de komende vier jaar tenminste 150 hectare voedselbos realiseren door heel Nederland. Hiermee…

meer