Projectteam

Tino Wallaart
Directeur
Hedda van Straten
Senior programmamanager
Frederiek Cohen
Projectmanager
HJ
Henk Jonker
Controller
AG
Anne van Groningen
Junior programmamanager

Contactgegevens

Bezoekadres
Van der Oudermeulenlaan 1
2243 CR Wassenaar

Postadres
Postbus 210
2240 AE Wassenaar

KvK nummer: 27261558

Telefoon: 070 511 30 77
E-mail: kantoor@gieskes-strijbisfonds.nl

Projectsuggestie

Het Gieskes-Strijbis Fonds is pro-actief op zoek naar projecten. In principe kunnen verzoeken tot financiële ondersteuning uitsluitend op uitnodiging van het Gieskes-Strijbis Fonds worden ingediend.
U kunt uw project echter wel via onderstaand formulier onder de aandacht brengen. Het Fonds zal dan beoordelen of het over gaat tot een verdere verkenning van uw project.

Suggesties voor de Podiumprijs zullen niet in behandeling worden genomen.
Naar formulier

Uw project voldoet aan de onderstaande kenmerken

    • Natuur en milieu Natuurbescherming op de Noordzee, Natuurbescherming op de Caribische Zee, Bescherming van natuur en landschap in Nederland
    • Medische wetenschap Oncologie, dementie
    • Democratie en rechtsstaat Nederland: burgerschap bij jongeren, Mondiaal: herstel van gemeenschappen in postconflictgebieden
    • Kunst en cultuur Podiumkunsten: een rijk cultureel leven, Beeldende kunst: vakmanschap
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer

Op deze website vindt u informatie over de het Gieskes-Strijbis Fonds en haar activiteiten. Het Gieskes-Strijbis Fonds probeert deze website zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen en te onderhouden, maar kan er niet voor instaan dat de verstrekte informatie altijd juist, volledig en actueel is. Het Gieskes-Strijbis Fonds aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid in welke vorm of omvang ook, ontstaan door gebruikmaking van, dan wel het vertrouwen op de verstrekte informatie. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Op de inhoud en vormgeving van deze website rusten intellectuele eigendomsrechten van het Gieskes-Strijbis Fonds en van derden. Het is daarom niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het Gieskes-Strijbis Fonds (onderdelen van) de website te kopiëren, openbaar te maken en/of te wijzigen.

Privacybeleid

Het Gieskes-Strijbis Fonds respecteert de privacy van de bezoekers van haar website. Er wordt geen persoonsgebonden informatie doorgegeven aan derden. Om uw bezoek aan de website prettiger te maken, maakt het Gieskes-Strijbis Fonds  wel gebruik van cookies. De website kan daardoor op uw voorkeuren worden afgesteld.

Colofon

Projectteam
Henk Jonker, Hedda van Straten, Tino Wallaart, Frederiek Cohen, Anne van Groningen

Webdesign / Web Development
Ape to Zebra / Studio September

Fotografie

Marije Kuiper

Tekst
Caspar Janssen, Stijn Aerden, Tino Wallaart, Simone Vromen

© Gieskes-Strijbis Fonds