Projectteam

Roderic Evans-Knaup
Directeur
Frederiek Cohen
Programmamanager
Anne van Groningen
Programmamanager
Peggy de Jonge
Programmamanager
HJ
Henk Jonker
Controller
Lara Brdar
Officemanager

Contactgegevens

Bezoekadres
Plantage Middenlaan 47
1018 DC Amsterdam

Postadres
Plantage Middenlaan 47
1018 DC Amsterdam

KvK nummer: 27261558
RSIN: 814893387

Telefoon: 020 854 54 33
E-mail: kantoor@gieskes-strijbisfonds.nl

Projectsuggestie

Verzoeken tot financiële ondersteuning kunnen uitsluitend op uitnodiging van het Gieskes-Strijbis Fonds worden ingediend.

U kunt uw project echter wel via ons online projectsuggestieformulier onder de aandacht brengen. Hieronder vindt u een quick scan om te bepalen of uw project voldoet aan de criteria van het fonds. Als de uitslag positief is, verschijnt een knop die u doorstuurt naar de online portal waar u uw projectsuggestie kunt indienen.

Uw project voldoet aan de onderstaande kenmerken

  • Natuur en milieu Verbetering van de biodiversiteit, Bescherming van natuur en leven in zee, Gevolgen van de plastic eeuw, Energietransitie in de scheepvaart
  • Medische wetenschap Alzheimer en andere vormen van dementie
  • Democratie en rechtsstaat Versterking van de controlerende macht binnen de democratie, Burger- en mensenrechten in een digitale wereld,Het nieuwe Europa
  • Kunst en cultuur Vakmanschap is meesterschap, Research & development voor en door mid-career makers en instellingen
  ➻ Voldoet uw project aan de criteria? Dan nodigen wij u uit om het online projectsuggestieformulier in te vullen. Klik op de blauwe button hieronder om naar het online portal te gaan.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer

Op deze website vindt u informatie over de het Gieskes-Strijbis Fonds en haar activiteiten. Het Gieskes-Strijbis Fonds probeert deze website zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen en te onderhouden, maar kan er niet voor instaan dat de verstrekte informatie altijd juist, volledig en actueel is. Het Gieskes-Strijbis Fonds aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid in welke vorm of omvang ook, ontstaan door gebruikmaking van, dan wel het vertrouwen op de verstrekte informatie. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Op de inhoud en vormgeving van deze website rusten intellectuele eigendomsrechten van het Gieskes-Strijbis Fonds en van derden. Het is daarom niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het Gieskes-Strijbis Fonds (onderdelen van) de website te kopiëren, openbaar te maken en/of te wijzigen.

Privacybeleid

Het Gieskes-Strijbis Fonds respecteert de privacy van de bezoekers van haar website. Er wordt geen persoonsgebonden informatie doorgegeven aan derden. Om uw bezoek aan de website prettiger te maken, maakt het Gieskes-Strijbis Fonds  wel gebruik van cookies. De website kan daardoor op uw voorkeuren worden afgesteld. U kunt hier onze uitgebreide privacyverklaring lezen.

Colofon

Projectteam
Henk Jonker, Roderic Evans-Knaup, Frederiek Cohen, Anne van Groningen, Peggy de Jonge en Lara Brdar

Webdesign / Web Development
Ape to Zebra / Studio September

Fotografie

Marije Kuiper

Tekst
Roderic Evans-Knaup, Anne van Groningen

© Gieskes-Strijbis Fonds